Skovvogterne

Skovvogterne er et kursus-tilbud til alle lokale rollespilsforeninger i Danmark.

Vil din forening gerne lære mere om natur, formidling og hvordan man kan  inddrage natur i jeres kampagner, så kan I booke et gratis kursus via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kurset vil blive lavet alt efter jeres behov. Dette betyder i praksis at det kan være en enkelt aften med workshops og undervisning, en hel dag med  mulighed for faglig sparring og inspiration eller hvad end der passer ind i jeres foreningsliv.

Indholdet vil blive bundet op på JERES aktiviteter og ønsker. Det betyder at vi kommer til at tage udgangspunkt i jeres lokale spilområde, jeres fortælling og hvordan I spiller rollespil. Deltagere i kurset skovvogterne vil efterfølgende have en bedre forståelse for formidlings- og præsentationsteknikker, samt fået inspiration og materiale til selv at lave naturfagligt rollespil med relevans for jeres kampange.

Der vil i løbet af foråret 2020 være en kursusweekend, hvor interesserede kursister kan deltage og få endnu mere inspiration og viden omkring formidling, præsentationsteknikker og hvordan man kan bruge naturen i rollespil.