Troldespil

Troldespil er et ugentligt rollespil med fokus på naturformidling. Det er for alle som ønsker at komme mere ud, få frisk luft i hovedet og jord under neglene.

Selve rollespillet omhandler en troldefamilie, som har deres daglige liv i skoven. Der skal både tappes birkesaft, læres at genkende spor fra dyr i skoven, snige sig forbi nissernes lejr og meget meget mere.

Vi vil igennem leg og rollespil lære om naturen og tillære os færdigheder som kan bruges ikke kun i troldehulen, men også i den virkelige verden.

 

Praktisk info

Du vil som nytilkommen få tildelt en troldehue og du vil igennem året have mulighed for selv at bygge videre på dit kostume eller finde på et helt nyt. Du er selvfølgelig meget velkommen til at tage eget kostume med hvis du har noget godt troldet tøj liggende i skabet. Husk vi skal være udenfor hver uge så sørg for at have fornuftig tøj på efter vejret.

Hvem kan være med?

Troldespil er for børn og unge mellem 7 og 13 år. Både ældre og mindre søskende er også velkomne, men for at sørge for at der er styr på hele troldefamilien anbefaler vi at mindre søskende følges med en forældre.

Hvor og hvornår foregår det?

Alle torsdage kl 17:00-18:30 Naturcenter Amager, Granatvej 3-15, 2770 Kastrup. 

Troldespil kører fra slut august til medio December og starter op igen medio februar til slut juni. Det er gratis at deltage og alle kan være med. For tilmelding skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.