Velkommen

Rollespil får de unge væk fra computeren i kælderen, og ud i naturen. Igennem eventyrets drabelige kampe og mystiske gåder får de unge afprøvet nye sider af sig selv, og finder styrker og venner, de ikke troede de havde.

Når dagen er ovre, og sveden på panden næsten har vasket den grønne ork-sminke af ansigtet, kan de unge vende tilbage til dagligdagen med ro i sindet og selvtillid i bagagen.

Helt ude i Skoven bruger bevægelse og formidling om naturen, som løftestang til at styrke børn og unges sociale liv, naturfaglige dannelse, alt sammen igennem rollespil. Vi vil skabe nye platforme for hvordan at rollespil som værktøj kan bruges til at formidle natur og friluftsliv.

Derfor består helt ude i skoven af tre forskellige tiltag, som hver især omfavner forskellige målgrupper og bruger naturen som socialt løftestang til at skabe venskaber og selvsikkerhed hos unge i alle aldersgrupper gennem rollespil, bevægelse og natur.

Vores målsætningeR

At få flere børn og unge 
ud i naturen, som en del
af deres hverdag,
igennem rollespil.

 

 

At få flere nuværende lokale
afdelinger til at blive opmærksomme
på naturen omkring dem, og bruge
den mere aktivt i rollespillet.

 

 

At styrke børn og unges naturfaglige dannelse. Både dem der begynder til rollespil som en del af projektet, og dem der allerede har været i gang i nogle år.