Gratis levering af høj kvalitet, koniske rullelejer 32912 32913 32914 32915 32916 32917 32918 32919

h20214

Ny vare

kr50.13 kr46.09

Koniske Rullelejer 1. Bærende stål har lang levetid, høj præcision, lav varme, høj hastighed, høj stivhed, lav støj, høj slid modstand og så videre. 2. Dette produkt vedtager en heavy-duty holderen for at forhindre stål bolden i at falde ud.Holderen kan modstå høje temperaturer, er den bærende hældning er høj-crystal lyse, og rotationen er fleksibel uden stagnation. 3. Koniske rullelejer er primært brugt til at bære den kombinerede belastning i radiale og aksiale retninger.Den ydre ring kan adskilles og samles nemt.Det aksiale spillerum, og radial clearance kan justeres.

Hvis du er tilfreds med vores produkter, pls give os 5 stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du er utilfreds med de poster, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. FORSENDELSE OVER HELE VERDEN. (Bortset fra nogle lande og APO / FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4.De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den tid, bedes du kontakte os.Vi vil følge forsendelsen og vende tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger er ikke ansvarlig for import skat, køber er ansvarlig for det.Enhver tvist som følge af dette er irrationelt.

9. BR køber levering cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det så hurtigt som muligt.Tak

Returnering og Refundering

1. Du har 30 dage til at kontakte os og 30 7 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i din besiddelse i mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af sælger og køber i halve.

2.Alle varer SKAL returneres i den originale emballage, og du SKAL give os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po #.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Helt-ude-i-skoven.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt (er) er (er) ikke som annonceret.

  • Mærke: PXKA

Tags: rulleleje nål, 4 mm nål rulleleje, needle roller med store, nåle-og rullelejer race, bora keramisk bearing, jzn leje, wrx kugleleje, ganzo kugleleje, excel kugleleje, åben nål rulleleje.

Tilbehør