200pcs Hot Salg 6 x10cm Plast Plante T-type Tags Markører Børnehaven Have Etiketter Tegn Plante Hængende Markører Børnehaven Have Mærket

h20443

Ny vare

kr77.18 kr58.64

200pcs Hot Salg 6 x10cm Plast Plante T-type Tags Markører Børnehaven Have Etiketter Tegn Plante Hængende Tags Grå jt013

Funktion:

100% helt nye og høj kvalitet

Holdbare og genanvendelige plast anlæg mærker

Let rengøres med rengøringsmiddel til genbrug

Nem at skrive på med de fleste markører

Vandtæt

Hvis du skriver med blyant, det kan være genanvendelige

Materiale: Hård Plast

Størrelse: 10*6 cm/ 3.94"*2.36" (ca.)

Bemærk:

1.Størrelse ved manuel måling, kan der være et 0 til 1 cm fejl, hører til den normale fænomen.

2. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder:

1 Sæt X Plante Lables(200 Stk)

Betalingsmetode

Vi accepterer alipay her.

Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Forsendelse Vilkår

Vi sender mandag – søndag, undtagen helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard Service er Kina Post Air Mail eller Hong Kong Post Air Mail.

Standard tager omkring 18-25 hverdage (med Undtagelse af Italien, Rusland, Israel, Argentina, Brasilien, Letland, Ukraine, Kasakhstan, Øst Europa, Sydamerika, som vil tage 30-45 dage).Det er sporbar af dit land posthuset hjemmeside,Eller China EMS hjemmeside.

Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 40 dage.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og du er ansvarlig for told.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, du har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

Der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

SPØRGSMÅL,BEDES du E-MAIL til os!

Service & Feedback i Form af Logistiske

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, vi håber, at du kan lade os en positiv feedback og 5-stjernede Detaljeret Sælger Ratings , vil Vi automatisk efterlade en positiv feedback til alle, der har fuldføre transaktionen, og lad os positiv feedback.

Vi vil gøre vores bedste for at løse problemer i din favør.Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

BUD MED TILLID!

Uanset hvem du er, uanset hvor du er fra, du er min Gud, jeg vil hjælpe dig med at løse alle problemer.Produkt Beskrivelse

Bruge til at oprette forbindelse 1/4" drop slange til vandhanen, studs, slange bibb, brandhane.Forbinder til 3/4" mandlige slange tråde.Perfekt til små gruppering af potter eller en lille plantning-område i nærheden af en hane.Skruer på et drop regulator.

  • Ark Størrelse: 6*10cm
  • Materiale: Glasfiber
  • Mærke: DRTOOLS
  • Beskæreren Type: ratchet
  • Efterbehandling: Ikke Coated
  • Funktion: Teleskopisk
  • Beskæring Af Type: Have Etiketter

Tags: wuzhiyi bryllup, afleveret haveredskaber, Havearbejde Værktøj, små haveredskaber, gode haveredskaber, ysfs brudekjole, glamourøse bryllup kjole, høst haveredskaber, sophoeniya brudekjole, brude kjoler i tyrkiet.

Anmeldelser

Bulawka111
2020-11-12
5/5
thank you good product

Tilbehør