16Pcs 1/2" Tommer Drev Luft Bit Hex Socket Sæt Repair Tool Kit 10MM-32MM god

h20482

Ny vare

kr257.15 kr185.13

16Pcs 1/2" Tommer Drev Luft Bit Hex Socket Sæt Repair Tool Kit 10MM-32MM Funktioner:

16 - 6 point bit hex-stik med 1/2inch kørsel.Præcis bits til nøjagtige størrelse.Fremstillet af chrom-molybdæn stål med varmebehandlet for styrke og holdbarhed.Hver del har sin størrelse præget på bit i sig selv, hvilket gør det let at identificere dem, efter du har fjernet en håndfuld fra tilfældet.Alle dele er godt pakket, og diverse i en plast boks for nem opbevaring og bære, for at opfylde dine forskellige behov for alle former for reparation.Hærdet og anløbet, professionelt værktøj til kommercielle eller lejlighedsvis brug.Nyttigt værktøj kit til bil reparation og vedligeholdelse.

Specifikationer:

Materiale: Chrom-molybdæn Stål

Element Farve: Sort

Opbevaringsboks Farve: Blå

Kørsel Størrelse: 1/2inch

Socket-Størrelse: 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13, 14, 15 mm, 16mm, 17mm, 18mm, 19mm, 21mm, 22 mm, 24 mm, 27 mm, 30 mm, 32mm

Pakke Vægt: ca.5248g

Pakke Liste:

16 * Hex Smule Stikkontakter

1 * Plast

OM FEEDBACK:

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem !BETALING:

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak RETURNERING OG REFUNDERING:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Helt-ude-i-skoven.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

  • Materiale: Chrom-vanadium Stål
  • Mærke: WALFRONT
  • Model-Nummer: Hex Socket

Tags: se el-spejle, hvide bur dekoration, viewsonic xg2401 salg, hvid butterfly piger, søger mount 30mm, se smart sag mi 5s, søger nolan n100, fliser mærkat kyllinger, hvid cakees pynt.

Tilbehør