Led string lys 10M 100led AC220V farverige ferie led-belysning vandtæt udendørs dekoration lys christmas light

h20517

Ny vare

kr58.96 kr30.08

Base-Type:Kile

Er Dæmpbar:Nej

Belysning Distance:6-10m

Ferie Navn:Jul

Er Pærer I Prisen:Ja

Batteri Type:EU stik

Emitting farve:hvid,varm hvid,rød,grøn,blå,gul,RGB

Led Antal:100 lysdioder

Package:10 meter led string

Oprindelsessted:Guangdong,Kina(Hovedlandet)

jul,luminaria,julelys,natal,jul,nytår,garland,luminarias,julepynt,cristmas dekoration,enfeites de natal,luzes de natal,chanel taske,kulørte lamper,festas,jul udendørs udsmykning,lysekrone,luminarias boligindretning,luminaria dekoration,jul krans,string lys,string lys,fest dekoration,led julelys,bryllup dekoration,pisca pisca,saida de praia,luminaria,jul,chanel taske,vedhæng lys,luzes de natal,gårdhave string lys,guirlander,led string lys,lumiere

Varenavn: Led string lys

Emitting Farve: Rød/Gul/Grøn/Blå/RGB/Lilla/pink/Varm Hvid eller hvid

LED Mængde : 100pcs

Længde: 10M

Input spænding: AC220V

Stik: EU-standard

Certificering: CE & RoHS

Package: 1stk 10M led string lys

Varm tip:

1.Led string er vandtæt ,men controlleren er ikke .Håber du kan forstå.

Funktion:

Mini og kunstnerisk udseende, det er let at bære.

Med flerfarvet lys, det ser meget smuk i nat.

String Lys med 100 LED lidt løg.

Et lavt strømforbrug, sikker og pålidelig

På-en-knap-drift design, det er mere bekvemt at bruge

ceans af små stjerner blinke, flash og ændre på magisk vis

Det kan blive lagt eller hængt op på vægge, vinduer, døre, gulve, lofter, græs, træer osv.

perfekt dekoration til Valentine\'s Day, Jul, andre ferie, party, bryllup, osv.

Med 8 forskellige spil-modes: Kombination, I Bølger, Sekventiel, SLO GLD, Jagter/Flash, Langsom/Fade, Twinkle/Flash, Støt På.

1. Vi sender varer til hele verden.

2.Alle ordre vil blive skibet ud i 2-7 dage, vil vi normalt sende varer i 24 timer efter modtagelse af betaling.

3. Vi kun levere til den adresse, der er fastsat af Helt-ude-i-skoven.dk, så pls sørg for, at din adresse er korrekt, og op til dato.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller undelivery adresse.

4.Varen kan sendes ved vores valg af vores bærere af EMS/DHL/UPS/Fedex/ TNT /China Post /Hong Indlæg/Sverige Indlæg ect.vi vil give dig et TRACKING NR på din ordre.Hvis du har særlige ønsker om den sending, kan du kontakte os eller forlade besked, vil vi prøve at tilfreds med dig.Gratis fragt: Under 2 KG er gratis forsendelse via China_Air-Mail i standard.Hvis du har brug for det hurtigst muligt, pls vælge en anden transportør.For ekspedition uden problemer og hurtigt , vi kan sende varer over en anden kurer/transportøren, afgørelse af os er endelige.

Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service

Hvis du møder nogle problemer i forbindelse med leveringen, kan du kontakte os og løses i legitime.

For at sikre, at du gratis eller betale mindre i skat for import af varer, vil vi erklære "GIFT" med en lavere værdi.Og denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt eller skal betale.

Enhver import opkræve gebyrer er købers ansvar.

Alle varer vi sælger, er i god kvalitet og i henhold til gennemgang før de sendes ud 2 års Garanti.Købe med tillid!Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden 14 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt mig venligst inden du vender det.Hvis varen er defekt i 90 dage, vil Vi sende dig en erstatning eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare.Og køber tager på returnering af gebyr.Vi vil være ansvarlig for at gensende gebyr.Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil sende dig et nyt efter modtagelsen af den defekte vare.Men du er nødt til at betale ekstra shipping gebyr, der for frem og tilbage fragt.Du bedes returnere Defekte varer inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal angive detaljer i pakken.VI DÆKKER IKKE GENSTANDE MED EN UDLØBET GARANTI.Menneskeskabte fejl er ikke en garanti for, såsom brudt, scrash.

Vores mål er at sikre, at du har en behagelig shopping med os.Pls venlig at lade os positiv feedback og 5 DSR til os, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Og det er meget vigtigt for os.Tak for din forståelse og støtte.

Pls e-mail til os eller kontakt usbefore leaveing 1 eller 2 rasting eller negativ neutral feedback, eller opeing tvist.Vi forstår dine bekymringer og frustrationer du måtte have, vil Vi gøre vores bedste for at løse problemerne.Pls give os en chance for at løse problemerne .Vi takker for din indsats for at gøre dette salg og køb en glad én.

Hvis du har nogen spørgsmål om vores produkter eller service, pls kontakte os via Helt-ude-i-skoven.dk Trademanager eller e-Mail.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig og svare dig på 24 timer i de fleste tilfælde.

Q: Er der et tracking Nummer til min konto?

A: Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer,og du kan få vist forsendelse staus på hjemmesiden.

Q: jeg er en forhandler,jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad\ \ 's engros-pris?

A: Hej, tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak!

Q: har LED strips kommer med dobbeltklæbende tape?

A: De strips, der ikke kommer med dobbeltklæbende tape,men de kan let blive knyttet til overfladen af dit valg med en god kvalitet tape.

Q: Er det muligt at skære båndet og re-kæde det sammen?

A: Ja, båndet kan klippes og sammenlænkes igen med en loddekolbe og kabel.Du skal dog være opmærksom på, at båndet kan ikke længere være vandtæt, når den skæres.

Velkommen til at købe igen!

 • Ferie Navn: Jul
 • Belysning Afstand: 1-5m
 • Er Pærer I Prisen: Ja
 • Model-Nummer: 00045
 • farve: Hvid,Gul,Rød,Grøn,Blå
 • Hoved Nummer: 51-100 hoved
 • Musik: INGEN
 • Strømkilde: AC
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Lys Kilde: LED Pærer
 • Certificering: ce
 • Brug: Ferie
 • Mærke: YYZMLS
 • Garanti: 2 År
 • Spænding: 220V
 • Krop Materiale: Plast
 • Lejlighed: Haven

Tags: fødsel jul, baggrunden jesus, jul belysning udendørs 10m, julelys udendørs kvindelige plug, jul garland led, indretning led, neon 50w, garland led, led neon 50w, indretning ferie.

Anmeldelser

Chardarlin
2020-12-15
5/5
It came all right and well wrapped.

Tilbehør