DORAYMI Mobiltelefon Batteri BM4A for Xiaomi Redmi Pro Batería Høj Kapacitet BM4C for Xiaomi MI Blande Batterier Udskiftning

h20621

Ny vare

kr83.55 kr55.17

Produkt Beskrivelse Batteri Type: Li-polymer

Batteri Celle Klasse: A++

Kapacitet: 4500mah

Spænding: 3.85 V

Begrænset Spænding: 4.4 V

PCM Bestyrelsen: Self Made & Desognable

Cyklus Tid: Over 550 gange

Certificering: CE og RoHS-certifikater

Sikkerhed: DuaI ICs beskyttelse

Materiale: Øko-venlige Pakke

1* Batteri pakke

1* Gratis Værktøjer

Forsendelse

Vi sender til hele Verden.

Vi sender din ordre inden for 24 timer efter betaling ryddet.

Varer bliver afsendt fra Kina, ved CDEK eller PostNL eller Anden forsendelsesmetode, med tracking nummer, som regel levering tager 15-30 arbejdsdage, nogle gange er det forsinkelser, der skyldes fragtfirmaet, toldkontrol og Post-Dispatch af destination og andre uimodståelige faktorer.

Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer.Hvis du ikke modtager en tid efter 30-50 dage, er du velkommen til at kontakte til os, vil vi undersøge problemet og løser det for dig.Tilbagebetaling & Retur

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil IKKE udstede tilbagebetaling eller erstatning.Der er Ingen UNDTAGELSER!

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL give os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din ordre Nr.

3. Vi vil refundere DIN FULDE BELØB ved modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Helt-ude-i-skoven.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.Feedback

Din tilfredshed er vores evige forfølgelse.Du forlader Feedback, 5 Stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter.Tak skal du have.

Hvis der er nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

  • BM4C: for Xiaomi MI Mix 4700mAh
  • med pakke: Ja
  • Certificering Af Kvalitet: ROHS
  • Model-Nummer: BM4A BM4C
  • Mærke: doraymi
  • Compatible Xiaomi Model: Redmi Pro/MI Mix
  • Batteri Kapacitet(mAh): 3501mAh-5000mAh
  • BM4A: for Xiaomi Redmi Pro 4500mAh
  • Kompatible Mærker: Xiaomi
  • Original eller Ikke: Kompatibel

Tags: BM3B, nokia9, BM4A, lyykibon, batteriet tilfælde mi9, bed spa, nillkin oneplus 7 pro, lgip 430n, mobil telefon, 357 batteri.

Tilbehør