Digital overførsel 12 "x 10" sving væk heat tryk på maskine sublimation overførsel 30x25 cm varmen tryk på maskine

h21196

Ny vare

kr605.28 kr575.01

Produkt Beskrivelse

Hat Varme Presse Udstyret med en professionel, præcis digital controller og autoopdatering af tid-controller, disse fantastiske digitale varme presse give dig en god og høj præcision.De er meget populære på markedet for deres overlegne ydeevne, fremragende design og rimelig pris.De er absolut dit bedste valg! 【BEMÆRKELSESVÆRDIG KVALITET】- ved Hjælp af høj kvalitet materiale for at kaste vores hat varme presse maskine er holdbar, super stabil og heavy-duty.Med udsøgt udseende og fine håndværk, denne maskine har været anerkendt og elsket af forbrugerne på markedet. 【FORFINE ELEMENTER】- adskiller sig fra andre produkter på markedet, nogle af vores hat varme presser vedtage trykstøbning af aluminium plade, som har en levetid 12.000 timer, som er 11,500 timer længere end andre leverandører, der bruger almindelig silikone varmepuder. 【FREMRAGENDE PRÆCISION】 Udstyret med en mere præcis digital controller og autoopdatering af tid-controller, denne maskine vil automatisk udløse en alarm og stop varme når den forudindstillede tid og forudindstillede temperatur er nået, for effektivt at forebygge skader til hatte og caps. 【EKSKLUSIVT DESIGN】- Den buede komponenter er rimelig størrelse og kan udmærket overføres til forskellige typer af hatte og kasketter til stor udskrivning.Hertil kommer, ergonomisk skum parallel arm håndtag reducerer obstruktion, sammenlignet med andre snoet one-arm-maskiner. 【FLERE ANSØGNING】- Vores økonomiske og praktiske varmen tryk på maskinen er meget udbredt.Det kan opvarmes alle slags farverige mærker, tegn og mønstre på hat, som er specielt velegnet til at gøre forskellige gaver og souvenirs.

Funktion

1. Stort element 12" X 10" (30 X 24 cm) tillader overførsel på T-shirts, tøj, tasker, musemåtter, puslespil, keramiske fliser, plader og andre med en flad overflade elementer. 2. Den maskine, der kunne overføre fotos, ord på bomuld, fiber, metal, keramik, glas og så videre. 3. Swing-away design giver dig mulighed for at rotere den øverste heat platen 360 grader rundt, og den varme element til at flyttes sikkert til side. 4. Digital LCD-timer og temperatur-kontrol gør indstilling mere præcis. 5. Full-range-pres-indstillingsringen giver pres for at blive justeret i henhold til tykkelsen af det materiale, du overfører til. 6. Opgraderet forhøjet lavere platen, der giver plads til t-shirts til at være let placeres i og fjernes fra maskinen. 7. Teflon-belagt element er non-stick, der forhindrer brændende af overførsler, og kræver ikke en særskilt silikone/teflon ark. 8. Stiv stål industrielle styrke og holdbarhed giver mulighed for lang tids brug. 9. 2 - års garanti.

Pakke Indhold

1. Fuldt samlet-maskine med dobbelt boxed 2. Pre-installeret teflon-belagt element (separat teflon/silikone ark er ikke et krav) 3. Brugsanvisning

  • Model-Nummer: 8HP230B-STHJ000001V2

Tags: logo tryk, tryk på termisk, tryk på burger, hydraulisk tryk ton, nikula, laser vevor, kikkert nikula, harsle, uag tilfælde skifer, sublimation rock foto skifer.

Tilbehør