Gratis forsendelse 5pcs/masse MC9S08AC60 MC9S08AC60CFUE

h21240

Ny vare

kr60.22 kr54.80

Vi tilstræber at opnå 5 stjerner rating for hver eneste transaktion.

1. Du bedes venligst bekræfte modtagelsen af produkter, hvis de elementer, du har modtaget , og hvis varen var beskadiget, bedes du straks kontakte os.send billedet til os, at vi kan kontrollere og give dig den bedste løsning .

2. Vi kun garantere Levering i tiden, men vi kunne ikke styre hurtig leveringstid.Vores relaterede salg person vil være ansvarlig for at sende AWB til de leverede varer, i det næste arbejdsdag.du kan kontrollere AWB på den hjemmeside, som vi sender til dig.For AWB du kan også ringe til den lokale afdeling af den udtrykkelige virksomheden i din virksomhed.

Feedback

1.- Som din feedback er meget vigtig for vores udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.husk at give os fem stjerner, som vores belønning!

2.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback, vi kan give dig den bedste løsning, Vi vil service til dig satisfactio

  • Pakke: Andre
  • Mærke: Fengyidz
  • Model-Nummer: MC9S08AC60CFUE
  • Type: Integrerede Kredsløb
  • tilstand: Ny
  • Anvendelse: Elektroniske Komponenter

Tags: hacker kia, qfp44, mc9s08ac60, bærbare elektroniske komponenter, bil oplader diy, lot electronic components capacitor, hacker mand, komponenter elektroniske, bestyrelsen motor, Bil Elektronik.

Anmeldelser

El Rey Eduardo
2020-12-08
5/5
Come quickly! Packed perfectly, until checked. Recommend!
Panmazai
2020-09-11
5/5
Order came quickly, 1,5 weeks. I'll check, I'll finish the review.

Tilbehør