Jagt Bue Bueskydning Brystet Vagt Justerbar Mesh Klud Bueskydning Skydning Jagt Brystet Guard Beskytter Bueskydning Tilbehør

h21241

Ny vare

kr31.47 kr30.20

Jagt Bue Bueskydning Brystet Vagt Justerbar Mesh Klud Bueskydning Skydning Jagt Brystet Guard Beskytter Bueskydning Tilbehør

Funktioner: Lavet af høj kvalitet materiale, let, åndbar og holdbare.Med justerbar rem, passer til de fleste mennesker med komfort.Ergonomisk design, giver en generel beskyttelse for brystet og forårsager ingen begrænsning af bevægelse.Holder tøj væk og sikrer præcis optagelse af vinkel, med mindre modstand, mens du optager.Et must for bueskydning elskere for træning og jagt.

Specifikation:

Materiale: Mesh Klud

Farve: Sort

Optioner: Højre Hånd, Venstre Hånd

Vægt: Ca. Artikel 74g

Pakke Inkluderet:

1 * Bueskydning Brystet Vagt

Du Kan få brug for dette Klik Nedenfor for at Få Rabat:

Om betaling:

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Helt-ude-i-skoven.dk behandles af Alipay.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Tilbagebetaling:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Helt-ude-i-skoven.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Type: Bue & Pil Sæt
  • Mærke: VBESTLIFE
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: bueskydning brystet vagt
  • Bruger: Andre

Tags: compound buer, bue kinesisk, bueskydning arm vagt læder, hjemmelavet glasfiber bue, pil skum, f bow jagt, masse bue pile, bue mål, archeri, pil sag.

Anmeldelser

Adamsims
2021-01-15
5/5
Bello
Shaibakovalena
2021-01-25
5/5
correspond bien. protection pas encore testé.

Tilbehør