NICEYARD 500-1000ml Creme Whipper Aluminium Pisket Fløde, Smør Dispenser Dessert Værktøjer, Professionel Kagen Bages Værktøjer

h21319

Ny vare

kr213.95 kr166.91

Kendetegn: Helt nye og høj kvalitet.Lavet af Aluminium materiale, sikker, ikke-giftige og anti-rusten.Let at bruge og rengøre.Til at undvære, blot indlæse, flip, og klem.Fantastisk til at dekorere og lave kager, flødeskum kaffe, topping din favorit is.

Specifikationer: Materiale: Aluminium + Rustfrit Stål + Plast

Farve: Sølv Kapacitet: 500, - 1000ml

Pakken Indeholdt: 1 x Flødeskum Dispenser, 1 x Rustfrit Stål Tilbehør

1 Sæt x Plast Tilbehør

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Helt-ude-i-skoven.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Helt-ude-i-skoven.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Certificering: CE / EU
  • Metal Type: Aluminium Legering
  • Mærke: NICEYARD
  • Dessert Værktøjer Type: Creme Whippers
  • Materiale: Metal
  • Model-Nummer: 19107
  • Funktion: Øko-Venligt

Tags: flødeskum dispenser, og whipper, pisk fløde dispenser, tweezer til lodning, pisk fløde, fløde sifon, 500ml fløde whipper, whipper, bolt emhætte, isi flødeskum dispenser.

Tilbehør